ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 24822660, 24821226
Τηλεομοιότυπο: 24304524
Μενού

Εκπαιδευτικό Υλικό

Α' Τάξη

ΤΜΗΜΑ : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Τεχνολογία και Εργαστήρια Εστιατορικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 1 Οινολογία ΑΡΧΕΙΟ 2 Τεχνολογία και Εργαστήρια Μαγειρικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 3 Τουριστική Γεωγραφία ΑΡΧΕΙΟ 4 Τροφογνωσία Διαιτητική ΑΡΧΕΙΟ 5 ΕΣΠΕΡΙΝΗ Εσπερινή ΑΡΧΕΙΟ 1 ΞΕ1α ΞΕ1α - Παράθεση ποτών ΑΡΧΕΙΟ 1 ΞΕ1α...

Β' Τάξη

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ B’ ΕΤΟΣ ΤΜΗΜΑ : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Τεχνολογία και εργαστήρια Εστιατορικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 1 Τεχνολογία και Εργαστήρια Μαγειρικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 2 Κοστολόγηση Τροφίμων και Ποτών ΑΡΧΕΙΟ 3 Τεχνολογία Τροφίμων ΑΡΧΕΙΟ 4 Λεξικό της κοινής Νεοελληνικής Γλώσσας - Σύνδεσμος ΞΕ2 ΞΕ2...

Γ' Τάξη

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Γ’ ΕΤΟΣ ΤΜΗΜΑ : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Τεχνολογία και εργαστήρια Εστιατορικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 1 Τεχνολογία και Εργαστήρια Μαγειρικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 2 Εδεσματολόγιο ΑΡΧΕΙΟ 3 Έλεγχος και διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών ΑΡΧΕΙΟ 4 ΞΕ3 ΞΕ3 – Αγγλικά 4ωρο ΑΡΧΕΙΟ1 ΞΕ3 –...