Α' Τάξη
ΤΜΗΜΑ : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Τεχνολογία και Εργαστήρια Εστιατορικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 1 Οινολογία ΑΡΧΕΙΟ 2 Τεχνολογία και Εργαστήρια Μαγειρικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 3 Τουριστική Γεωγραφία ΑΡΧΕΙΟ 4 Τροφογνωσία Διαιτητική ΑΡΧΕΙΟ 5 ΕΣΠΕΡΙΝΗ Εσπερινή ΑΡΧΕΙΟ 1 ΞΕ1α ΞΕ1α - Παράθεση ποτών ΑΡΧΕΙΟ 1 ΞΕ1α...
Β' Τάξη
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ B’ ΕΤΟΣ ΤΜΗΜΑ : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Τεχνολογία και εργαστήρια Εστιατορικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 1 Τεχνολογία και Εργαστήρια Μαγειρικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 2 Κοστολόγηση Τροφίμων και Ποτών ΑΡΧΕΙΟ 3 Τεχνολογία Τροφίμων ΑΡΧΕΙΟ 4 Λεξικό της κοινής Νεοελληνικής Γλώσσας - Σύνδεσμος ΞΕ2 ΞΕ2...
Γ' Τάξη
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Γ’ ΕΤΟΣ ΤΜΗΜΑ : ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Τεχνολογία και εργαστήρια Εστιατορικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 1 Τεχνολογία και Εργαστήρια Μαγειρικής Τέχνης ΑΡΧΕΙΟ 2 Εδεσματολόγιο ΑΡΧΕΙΟ 3 Έλεγχος και διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών ΑΡΧΕΙΟ 4 ΞΕ3 ΞΕ3 – Αγγλικά 4ωρο ΑΡΧΕΙΟ1 ΞΕ3 –...